samengesteld beeld van spelende kinderen en zijaanzicht Delteykschool

Social Schools

Social Schools (socialschools.nl) is een interactief platform waarmee wij u op de hoogte houden van allerlei wetenswaardigheden die in de groep van uw kind spelen. Met grote regelmaat delen de leerkrachten -naast huiswerk en groepsinformatie - leuke, gezellige en leerzame zaken in de groepsapp.

Ook de nieuwsbrief met algemene schoolinformatie  verspreiden wij via Social Schools.

Wilt u geen berichtje missen? Zet dan de app Social Schools op uw telefoon. Social Schools is zo ingericht dat ouders alleen in het groepsgedeelte van hun eigen kinderen kunnen kijken. De school blijft eigenaar van de data.

AVG

In het kader van de nieuwe wet AVG vragen wij u toestemming te geven voor het plaatsen van foto´s op bijvoorbeeld Social Schools. U kunt deze voorkeuren aangeven en aanpassen via de Social Schools app en/of website. De leerkracht kan dan in zijn of haar Social Schools account de actuele stand van zaken zien.

U vindt hier het protocol en handleiding Social Schools.

Persoonlijk gesprek

Wij vinden het belangrijk dat naast de handige digitale informatievoorziening ook de persoonlijke communicatie tussen de school, ouders en leerlingen blijft. Als u vragen of opmerkingen heeft over uw kind of de school. kunt u via de mail een afspraak maken met de leerkracht van uw zoon of dochter, of met de directie. Persoonlijke en inhoudelijke zaken bespreken wij altijd graag in een persoonlijk gesprek.

 

Interne contactpersoon

Kinderen en ouders kunnen ook altijd met hun verhaal terecht bij onze interne contactpersoon Marion van Leeuwen. marion.vanleeuwen@delteyk.nl Tel. 0343 -5512 95.