banner met spelende kinderen en zijkant delteykschool

In Werkhoven zijn twee BSO's. Hieronder leest u meer hierover. U kunt zelf contact opnemen met de BSO's voor meer informatie.

Partou

Partou buitenschoolse opvang de Curtis 7C

Aan de rand van het dorp, uitkijkend over de groene weilanden, vind je onze buitenschoolse opvang aan De Curtis 7C in Werkhoven. Onze bso zit in Het Kwartier, samen met de Delteykschool. Partou verzorgt voorschoolse en naschoolse opvang en is ook tijdens stud

iedagen en schoolvakanties geopend. De voorschoolse opvang is op dinsdag van 7.30-8.30 uur. De naschoolse opvang is van maan

dag t/m vrijdag tot 18.30 uur geopend.

Ook is er opvang mogelijk voor kinderen van 0-4 jaar bij het Kinderdagverblijf van Partou.

Wat maakt het voor jouw kind zo leuk bij ons? Met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Dat kan hier eindeloos; ruimte genoeg. Lekker h

elemaal je hoofd leeg maken na een lange dag school. Buitenspelen, een spel doen of even lekker lezen. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. En is het slecht weer? Dan bedenken we binnen een leuke activiteit om te doen!

Onze bso is gevestigd in de Delteykschool. Je kind hoeft dus na schooltijd niet over straat, en kan meteen door naar de gezellige ruimte van de bso.

Meer informatie vind je op de locatiewebsite:

https://partou.nl/kinderopvang/werkhoven/bso-de-curtis-7c

 

 

Nieuwe Buitenschoolse Opvang: de Sport BSO

We hebben fantastisch nieuws!

Vanaf schooljaar 2023-2024 opent de Sport BSO een nieuwe buitenschoolse opvang locatie in Werkhoven. De Sport BSO is een kleinschalige kinderopvang organisatie met 2 locaties in Odijk en straks een gloednieuwe locatie in de voetbalkantine van SV Aurora.

De Sport BSO wil een fantastische plek bieden waar iedereen zich goed kan voelen.

We vinden het belangrijk om met de kinderen lekker te sporten en buiten te spelen. Daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan activiteiten, passend bij de leeftijd van de kinderen. Hiermee ondersteunen we de kinderen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke en sociale competenties.

Nieuwsgierig naar hoe we dit al 14 jaar met veel succes doen?

U bent van harte welkom voor een rondleiding bij één van onze locaties in Odijk. Onze medewerkers en de aanwezige kinderen laten u en uw kind graag zien hoe fantastisch het bij ons is.
De rondleiding is in te inplannen via onze website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Sport BSO?

Neem dan contact met ons op via de mail (info@desportbso.com) of telefoon (+31640199544). We hopen dat u en uw kinderen net zo

 enthousiast zijn over de Sport BSO als wij!